Otestujte svou pozornost: Odhalte všech 10 rozdílů

Otestujte svou pozornost: Odhalte všech 10 rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vstupte do světa hledání rozdílů, zábavné aktivity pro děti i dospělé. V tomto článku se zaměříme na úkol, který vás skutečně prověří. Vaším cílem bude najít 10 rozdílů mezi dvěma obrázky.

Dnes budete hledat rozdíly mezi obrázky se zvířaty. Ačkoli to může znít snadno, nenechte se obalamutit. Tato výzva je vhodná pro děti i dospělé. Musíte však být připraveni na těžký test pozornosti a pečlivého zkoumání. Řešení této hry najdete až na konci článku, ale nechejte si ho raději jako poslední možnost. Dejte si tu práci a zkuste najít všechny rozdíly sami.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Zvládli jste tento úkol se ctí? Pokud jste byli schopni najít všech 10 rozdílů, gratulujeme! Vaše pečlivost a pozornost jsou na vysoké úrovni. Úkol nebyl jednoduchý, a tak je na místě pochvala. Pokud vám některé rozdíly unikly, hlavu vzhůru. Příště si určitě hravě poradíte. Nyní je čas se podívat na řešení a porovnat svůj výkon.

Správné řešení

Obrázek se správným řešením.
Obrázek se správným řešením | Zdroj: Leh / Shutterstock

Ať už jste v tomto úkolu zabodovali, či nikoli, podělte se o něj s přáteli. Sami uvidíte, jestli jste na tom lépe či hůře a potřebujete trénovat. Myslete na to, že hledání rozdílů a podobné aktivity rozvíjí kognitivní dovednosti a jsou skvělou prevencí před Alzheimerovou chorobou. Zkuste s přáteli tento úkol na čas a máte o zábavu postaráno. Zkuste si i další IQ testy a logické hádanky na našem webu.

Zdroj článku:
Autorský text