Zimní radovánky: Najděte deset rozdílů do jedné minuty

Zimní radovánky: Najděte deset rozdílů do jedné minuty Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na parádní výzvu, která vás přenese do zasněženého světa zimních radovánek. V tomto článku se budete muset pořádně soustředit a pozorně si prohlédnout dva obrázky plné detailů, abyste našli deset rozdílů.

Dnes se trochu zchladíme a vydáme se hledat deset rozdílů do zasněženého kopce. Tentokrát vám to opět ztížíme a přidáme časový limit. 

Znáte ten pocit, kdy se vám zdá, že jste našli všechny rozdíly, ale jeden vám stále uniká? Budete mít co dělat, abyste to stihli do jedné minuty. Užijte si tento test a vyčistěte svou mysl od každodenní rutiny.

Najdi 10 rozdílů do 60 vteřin

Najdi 10 rozdílů do 60 vteřin.
Najdi 10 rozdílů do 60 vteřin | Zdroj: Leh / Shutterstock

Povedlo se? Našli jste všech deset rozdílů? Pokud jste nevynechali ani jeden, gratulujeme! A pokud jste to stihli do šedesáti vteřin, jste opravdoví machři. Najít tolik odlišností chce čas, a pokud ho máme málo, není tento úkol vůbec jednoduchý. Proto, pokud jste úkol nesplnili, nezoufejte. Tato disciplína vyžaduje zvýšenou pozornost. Každý někdy nemá svůj den.

Teď se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud se vám tento úkol líbil, určitě se o něj podělte se svými přáteli nebo třeba dětmi. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů má výborný vliv na vaše mentální schopnosti. Tyto aktivity jsou ideální pro děti, dospělé i seniory. Pomáhají totiž posilovat vaši paměť, soustředění a odbourávají stres a trému.

Nezapomeňte si také zkusit další hádanky a IQ testy na našem webu.

Zdroj článku:
Autorský text