Letní dovolená: Pokuste se najít všechny rozdíly do 50 vteřin

Letní dovolená: Pokuste se najít všechny rozdíly do 50 vteřin Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zavede na slunnou letní dovolenou. Při tomto výletu budete hledat 10 rozdílů mezi dvěma obrázky. Připravte se na úžasnou hru, která vás zaujme a prověří vaše schopnosti.

Dnes vás čeká (ne)lehká výzva – hledání rozdílů mezi dvěma obrázky v časovém limitu. Budete se muset zaměřit na každý detail a snažit se objevit 10 skrytých odlišností. Ti nejlepší to dokáží do 50 vteřin. Pomůže vám stres z limitu zabodovat, nebo vám naopak zavaří? Řešení vám prozradíme až na konci článku, ale doporučujeme vám se pokusit najít rozdíly bez nahlédnutí na řešení, aby byla výzva ještě zajímavější. Teď už je to na vás.

Najdi 10 rozdílů do 50 vteřin

Najdi 10 rozdílů do 50 vteřin.
Najdi 10 rozdílů do 50 vteřin | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Tak jak jste si vedli? Našli jste všechny odlišnosti a v časovém limitu? Pokud ano, máte naši poklonu. Zvládnout takový úkol v tak krátkém časovém limitu není jednoduché. Pochvala vám samozřejmě patří i v případě, že jste úkol splnili, ikdyž ne v časovém limitu. A pokud se vám nezadařilo najít všechny rozdíly, nic se neděje. Každým dalším tréninkem se určitě zlepšíte.

Teď si můžete ověřit svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Pokud se vám úkol líbil, sdílejte jej mezi své okolí. Pomůžete tak vašim přátelům či rodině posílit paměť a soustředění. Sami uvidíte, jestli si s tím hravě poradí a zvládnou tento úkol splnit v limitu, nebo jestli budou tápat. Zároveň se společně pobavíte. A nezapomeňte, že na našem webu najdete další zajímavé IQ testy a kvízy, které vás budou bavit a posunou vás dál ve vašem mentálním růstu.

Zdroj článku:
Autorský text