Zábavná hra pozornosti: Najděte deset rozdílů během 30 vteřin

Zábavná hra pozornosti: Najděte deset rozdílů během 30 vteřin Foto: Gabi Wolf / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes vás čeká další postřehová výzva. Tato výzva vyžaduje skutečnou koncentraci a pečlivé prohlédnutí obou obrázků. Ukažte své dovednosti a pokuste se najít všechny rozdíly, aniž byste sahali po řešení.

Připravte se na středně těžký úkol. Čeká vás hledání rozdílů na obrázcích se zvířátky. Oba obrázky jsou ale plné detailů, a tak nebude úplně jednoduché najít všechny odlišnosti. Pamatujte si, že řešení této úlohy najdete na konci článku, ale doporučujeme vám pokusit se rozdíly objevit sami a až pro kontrolu se podívat na řešení. Pusťte se do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Gabi Wolf / Shutterstock

Jak jste si vedli? Bylo to obtížné? Věříme, že nebylo a vám se povedlo najít všechny odlišnosti. Pokud máme pravdu, gratulujeme vám! Detailů bylo v tomto obrázku opravdu hodně. Pokud se vám ale nezadařilo, nezoufejte. Někdy se zkrátka nezadaří. Pamatujte ale, že tyto úlohy mají skvělý vliv na rozvoj vašich mentálních schopností a každým dalším úkolem svůj mozek udržujete v kondici.

Níže se můžete podívat na řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Gabi Wolf / Shutterstock

Nenechte si svoje úspěchy pro sebe. Sdílejte tento IQ test s rodinou a přáteli. Podobné úkoly, jako je hledání rozdílů, přináší mnoho výhod, včetně posílení paměti, soustředění a dalších kognitivních schopností. Pomozte i ostatním rozvíjet své mentální dovednosti a bavte se společně. Zároveň se můžete podívat na náš web, kde najdete spoustu dalších kvízů a IQ testů. 

Zdroj článku:
Autorský text