Dosaďte na volné místo správný obrazec tak, aby celý domeček pěkně lícoval

Dosaďte na volné místo správný obrazec tak, aby celý domeček pěkně lícoval Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes vás nečeká žádná matematika. Namísto toho budete dosazovat správný tvar do rozbitého domečku. Připravte se na logickou vizuální skládačku, která potrápí vaše mozkové závity.

Dnes je zapotřebí dosadit na místo k otazníku určitý tvar, který doplní volné místo v domečku. Pozorně si projděte všechny tvary, zkuste si je očima otočit. Možná vás to trkne na první pohled, ale možná budete chvíli tápat. Ale s trpělivostí a správným úhlem pohledu můžete přijít na správné řešení. Pusťte se do toho.

Najděte chybějící obrazec

Najděte správný obrazec.
Najděte správný obrazec | Zdroj: Shutterstock

Našli jste správný tvar, který sedí do domečku? Nebylo to složité, ale mohlo se stát, že zkrátka nemáte den a správné řešení jste neodhalili. Pokud tomu tak je, nezoufejte. Neúspěch je součástí učení. Pokud se vám ale podařilo dosadit správný obrazec, srdečně vám gratulujeme k vašemu úspěchu!

Níže si můžete zkontrolovat, zda jste odhalili stejný tvar jako my.

Správný výsledek

Správný obrazec je číslo 6.
Správný obrazec je číslo 6 | Zdroj: Shutterstock

Nyní je čas, abyste tuto vizuální výzvu sdíleli se svými přáteli a rodinou. Podobné úkoly jsou skvělým tréninkem paměti, který je vhodný nejen pro seniory, ale i pro děti či dospělé. Také vás skvěle odreagují, pokud jste ve stresu. Proto se také podívejte na další kvízy a úkoly na našem webu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text