Záhadné bludiště: Najděte cestu k otazníku

Záhadné bludiště: Najděte cestu k otazníku Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku vás čeká trošku odlišný úkol, než na který jste na našem webu zvyklí. Připravte se na mentální rozcvičku, která prověří vaše schopnosti a logické uvažování.

Čeká vás náročná výzva. Vaším úkolem bude najít cestu k otazníku přes bludiště. Prozradíme, že cesty, které vás dovedou k cíli, jsou 2. Budete muset pečlivě prozkoumat všechny vstupy a pokusit se dorazit do cíle. Zvládnete najít alespoň jednu cestu? Tato úloha vyžaduje trpělivost a správný úhel pohledu. Věříme, že při dostatečném soustředění a logickém myšlení se vám podaří nalézt obě cesty. Pusťte se tedy do toho.

Najděte dvě cesty k otazníku

Najděte dvě cesty k otazníku.
Najděte dvě cesty k otazníku | Zdroj: Shutterstock

Tak jak jste si vedli? Podařilo se vám najít alespoň jednu cestu? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Je vidět, že postřeh máte „v malíku“. Našli jste obě dvě cesty? Pak si zasloužíte velkou pochvalu. Pokud jste dostatečně trpěliví, úspěch se vždy dostaví. No a pokud jste nepřišli na to, kudy se doprostřed  bludiště dostat, nezoufejte. Dnešní úkol je náročný na oči, a pokud jsou unavené, nepracují tak, jak by měly. Můžete to zkusit příště.

Teď už si ale můžete ověřit, jestli jste našli ty správné cesty.

Správný výsledek

Doprostřed bludiště vede horní a pravá cesta.
Doprostřed bludiště vede horní a pravá cesta | Zdroj: Shutterstock

Sdílejte tento matematický IQ test s vašimi přáteli a rodinou, protože podobné úkoly mají výborný vliv na podporu kognitivních funkcí a oddálení stárnutí mozku. Při jejich řešení posilujete svou paměť, soustředění a získáváte další výhody. Nezapomeňte také zkusit další kvízy a testy na našem webu a rozvíjejte svoje schopnosti i nadále.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text