Dokážete najít zajíčka skrytého mezi kočkami do 5 vteřin? Přesvědčte se o tom v této vizuální výzvě

Dokážete najít zajíčka skrytého mezi kočkami do 5 vteřin? Přesvědčte se o tom v této vizuální výzvě Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na jedinečnou vizuální výzvu, která vyžaduje maximální soustředění a pozornost. Dnešní úkol je tak jednoduchý, že jej musíte splnit do 5 vteřin. Ano, to je opravdu možné. Přesvědčte se sami.

Dnes se stanete detektivem, kterého čeká jednoduchý úkol. Musíte najít zajíčka v chaotickém obrázku plném koček. Nejspíš se vám to zdá velmi jednoduché, ale neunáhlete se. Zajíček může být velice dobře skrytý. Navíc na splnění úkolu máte 5 vteřin. Teď si možná říkate, že to nemůžete v žádném případě stihnout. Ale až uvidíte obrázek, uvěříte. Připravte si své oči, nastavte časomíru a pusťte se do toho právě teď!

Najděte mezi kočkami schovaného zajíčka

Najděte mezi kočkami schovaného zajíčka.
Najděte mezi kočkami schovaného zajíčka | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Našli jste ukrytého zajíčka do 5 vteřin? Pokud ano, samozřejmě gratulujeme! Popravdě jsme ani nečekali, že byste neuspěli. Trénovat mozek můžete takovými jednoduchými úkoly nebo můžete zkusit i náročnější výzvy. Pamatujte si, že každý pokus vás posouvá vpřed a pomáhá vám zlepšovat rozpoznávání vzorů a souvislostí.

Níže najdete správné řešení.

Správné řešení

Zatoulaný žlutý zajíček se nachází v pravém dolním rohu.
Zatoulaný žlutý zajíček se nachází v pravém dolním rohu | Zdroj: Autor / Shutterstock

Pokud se vám tato výzva líbila, podělte se o ni i se svými kamarády a rodinou. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů posiluje naši paměť, soustředění a podporuje kognitivní funkce mozku. Takže neváhejte a vyzkoušejte i další vizuální výzvy, IQ testy a kvízy, které najdete na našem webu.

Zdroj článku:
Autorský text