Zkouška pozornosti: Dokážete najít všechny rozdíly do 45 vteřin?

Zkouška pozornosti: Dokážete najít všechny rozdíly do 45 vteřin? Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Hledání rozdílů je skvělá aktivita pro děti i dospělé. O to zábavnější bude, když ji budete muset splnit v daném časovém limitu. A to vás čeká i v dnešním článku.

Tato časová výzva je známá svou náročností. Najít rozdíly v jakémkoliv čase zvládne téměř každý. Ale dnes po vás budeme chtít, abyste našli 10 rozdílů do 45 vteřin. Tím zde otestujete svoji schopnost rychlé reakce a naprostého soustředění. Před začátkem se ujistěte, že jste připraveni a plně koncentrovaní. Nenechte se odradit, pokud se rozdíly neobjeví hned na první pohled. Pamatujte si, že čím víc budete obrázky prohlížet, tím máte větší šanci na úspěch. Samozřejmě ale nezapomeňte na čas. Nastavte časomíru a pusťte se do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů do 45 vteřin.
Najdi 10 rozdílů do 45 vteřin | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak se pochlubte vaším výkonem. Podařilo se vám najít všech 10 rozdílů? Pokud ano, patří vám velká gratulace! A stihli jste to do třičtvrtě minuty? Pak jste opravdovými machry. Skvěle jste si v úloze vedli a prokázali jste svou pozornost a schopnost objevování odlišností. Pokud jste se vám některý z rozdílů neukázal, nezoufejte. Každý další pokus je příležitostí ke zlepšení. Držíme vám palce při plnění dalších úkolů.

Nyní se ale podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud jste si užili tuto výzvu a bavila vás, můžete ji sdílet s kamarády či kolegy. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů má skvělý vliv na naše mentální schopnosti. To je zapotřebí, aby náš mozek fungoval správně co nejdéle. Sdílejte tedy tuto výzvu s ostatními, aby měli také příležitost procvičit svůj mozek. A také si zkuste i další hádanky a IQ testy na našem webu.

 

Zdroj článku:
Autorský text