Polární trénink pozornosti: Najděte všech 10 rozdílů

Polární trénink pozornosti: Najděte všech 10 rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Trénování paměti patří k nejčastějším aktivitám v různých léčebných a ubytovacích institucích. V dnešním článku se připravte na úkol, který vyžaduje naprostou pozornost a soustředění.

Dnes vás čeká oblíbený úkol – hledání rozdílů. Tato činnost otestuje nejen vaše oči, ale i to, jak moc se dokážete soustředit na danou věc. Vaším úkolem bude porovnat dva obrázky s polárním medvědem a odhalit mezi nimi deset rozdílů. Pamatujte si, že rozdíly mohou být skryté v těch nejmenších detailech, takže si nezapomeňte prohlédnout každý obrázek pečlivě. Přejeme vám hodně štěstí.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jak se vám dnes dařilo? Máte všech deset rozdílů? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Pokud jste nenašli všechny, nezoufejte. Pro úspěšné splnění těchto úkolů je zapotřebí opravdu plná koncentrace. A někdy zkrátka nemáme svůj den. Důležité je, že jste se zúčastnili a zapojili svoje mozkové závity do práce. Každým dalším IQ testem nebo podobným úkolem svůj mozek udržujete víc a víc v kondici.

Nyní se pojďte podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud jste si užili tento IQ test a bavilo vás hledání rozdílů, můžete tuto zábavnou výzvu sdílet mezi svými přáteli a rodinou. Různé paměťové kvízy a testy pozornosti pomáhají posilovat paměť a soustředění. Trénování paměti a kognitivních funkcí je velice důležité pro naši psychiku do budoucna. Proto je zapotřebí občas zkusit nějaký úkol. Nezapomeňte se podívat na náš web, kde najdete spoustu logických hádanek.

Zdroj článku:
Autorský text