Odhalte všechny skryté rozdíly v trollí vizuální výzvě

Odhalte všechny skryté rozdíly v trollí vizuální výzvě Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zavede do světa hledání rozdílů. Tato forma tréninku paměti je jedna z nejoblíbenějších. Je totiž velice chytlavá a není náročná jako jiné disciplíny. Zkuste si dnes jedno cvičení na zahřátí.

Vaším úkolem bude najít přesně deset rozdílů mezi dvěma obrázky s trollím kuchařem. Může se to zdát jako naprosto jednoduchý úkol, ale nenechte se zmást. Některé detaily mohou být takřka přehlédnutelné. Proto si obrázek projděte několikrát. Pokud by se vám nedařilo, můžete si na konci článku prohlédnout řešení a zkusit si to za nějaký čas znovu. Rozhodně si to ale nechte až jako poslední možnost. Věříme, že většinu odlišností se vám povede najít.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Zadařilo se? Kolik se vám podřilo najít rozdílů? Jestli jste našli všech deset, gratulujeme. Máte zrak jako ostříš. Pokud se vám dnes nedařilo, nezoufejte. I oči mohou být často unaveny. Hlavní je, že jste se o vyřešení pokusili. Trénování kognitivních funkcí je pro náš mozek velice důležité. Ať už vyplňujete křížovky nebo zkoušíte IQ testy, rozhodně tím podporujete svoje duševní zdraví.

Nyní se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Nezapomeňte tento IQ test sdílet se svými přáteli či kolegy. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů je velice důležité pro náš mozek. Posiluje paměť, soustředění a přináší mnoho dalších výhod pro ty, kteří se těchto výzev zúčastní. Takže až najdete všechny rozdíly, neváhejte tento článek sdílet a uvidíte, jako se zadaří vašemu okolí. Pokud by vás tato aktivita chytla, podívejte se na naše stránky, kde najdete spoustu podobných úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text