Najděte mezi květinami všechny druhy drobných živočichů

Najděte mezi květinami všechny druhy drobných živočichů Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes váš čeká vizuální výzva, ve které potrápíte své rozeznávací schopnosti. Čeká na vás obrázek plný barevných květin. Není ale pouze k prohlížení. Skrývá úkol, který je potřeba vyřešit. Troufnete si?

Dnes se stanete detektivem, který se bude pokoušet rozluštit tajemnou vizuální výzvu. Na obrázku, který najdete níže, uvidíte velké množství květin. Mezi nimi se nachází několik druhů hmyzu. Vaším úkolem bude všechny vyznačené živočichy najít. Každý druh se skrývá 5x. Jedná se o úkol, který vyžaduje naprostou koncentraci. Nenechte se tedy rušit okolím a ponořte se do dnešní výzvy naplno. Své výsledky si pak můžete ověřit na konci článku.

Najděte všechny živočichy

Najděte všechny druhy hmyzu.
Najděte všechny druhy hmyzu | Zdroj: Autor / Shutterstock

Zadařilo se? Pokud se vám podařilo najít opravdu všechen hmyz a ani jeden brouček se vám nezatoulal, gratulujeme vám! Je vidět, že vaše rozlišovací schopnosti neznají žádný problém. Jestliže se vám nepodařilo najít všechny živočichy, nezoufejte. Pátrat po detailech v takto barevném a pestrém obrázku může být pro spoustu lidí náročné. Důležité je, že jste si to zkusili, a věříme, že alespoň pár detailů jste našli.

Pro kontrolu se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi vyznačenými detaily.
Správné řešení se všemi vyznačenými detaily | Zdroj: Shutterstock

Za účast v této vizuální výzvě zasloužíte pochvalu. Nezapomeňte, že takové výzvy mají pozitivní vliv na váš mozek a mentální schopnosti. Sdílejte tento test všímavosti mezi své přátele, aby si také vyzkoušeli tuto skvělou zábavu a posílili své schopnosti. Pravidelný trénink vašeho mozku prostřednictvím různých kvízů a úkolů má mnoho výhod jako je posilování paměti, soustředění a kognitivních funkcí. Podívejte se také na náš web, kde najdete spoustu dalších úkolů, které je potřeba vyřešit.

Zdroj článku:
Autorský text