IQ Test: Najděte správný počet kosočtverců

IQ Test: Najděte správný počet kosočtverců Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Najdete správný počet kosočtverců? Tentýž test, který dává zabrat mnoha lidem, vás postaví před úkol, který vyžaduje hluboké zamyšlení a logické uvažování.

Dnes se vám nabízí jedinečná příležitost otestovat své mozkové schopnosti prostřednictvím našeho IQ testu z obrázku. Tyto testy jsou často považovány za náročné a pro mnohé lidi představují nesplnitelný úkol. Někdy se stačí na obrázek chvíli dívat a postup řešení se vám sám nabídne. Stačí být trpělivý. Jdete do toho?

Najděte správný počet

Najděte správný počet kosočtverců.
Najděte správný počet | Zdroj: Shutterstock

Zadařilo se? Věříme, že to nebyl jednoduchý úkol a jestliže se vám nedařilo, nesmutněte. IQ testy jsou náročné a prověřují vaše intelektuální schopnosti. Také ale záleží na soustředění. Jestliže jste však našli správné řešení, smekáme klobouk! Vaše logické myšlení a analytické schopnosti se v této úloze plně projevily. Svůj výsledek si ověřte níže.

Správné řešení

Správné číslo je 14.
Správné číslo je 14 | Zdroj: Shutterstock

Podělte se o svůj úspěch či neúspěch s vašimi přáteli a přijměte je zapnout mozkové závity a přijít na způsob, jakým tuto hádanku vyřešit. Tyto kvízy a testy podporují paměť, soustředění a kognitivní funkce. Doporučujeme také navštívit naše webové stránky a vyzkoušet i další zajímavé kvízy, které mohou rozvíjet vaše mozkové dovednosti.

Zdroj článku:
Autorský text