Dokážete najít do 20 vteřin ponožku, které chybí druhá?

Dokážete najít do 20 vteřin ponožku, které chybí druhá? Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se zaměříme na vizuální výzvu, která si vyžaduje pořádnou koncentraci a schopnost řešit obtížné úkoly. Připravte se na zkoušku, která ověří vaši schopnost rychlého rozhodování.

Dnes vás čeká další vizuální výzva, která ověří nejen vaše pozorovací schopnosti. Na obrázku před sebou uvidíte několik druhů ponožek. Většina má druhou do páru, jen jedna ne. Vaším úkolem je ji najít, ale pozor! Máte na to pouze 20 vteřin. Pro někoho to může být hračka, někdo to nemusí zvládnout ani za minutu. Dnes máte jediněčnou příležitost, otestovat svoje schopnosti. Držíme vám pěsti.

Najděte ponožku, která nemá druhou do páru

Najděte ponožku, která nemá druhou do páru.
Najděte ponožku, která nemá druhou do páru | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Našli jste samostatnou ponožku do dvaceti vteřin? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Je vidět, že váš postřeh nezná hranice. Jestli se vám dnes nezadařilo, nezoufejte. Na takový úkol musíte být plně koncentrovaní. Zkuste si to zopakovat za pár dní a uvidíte, že se vám to povede. Nebo sjeďte níže a podívejte se na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení.
Správné řešení | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Pokud se vám tato výzva líbila, sdílejte ji mezi svými přáteli a rodinou. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů má pozitivní vliv na vaše mentální schopnosti. Posílíte vaši paměť a soustředění. Podívejte se i na náš web, kde najdete spoustu dalších IQ testů, hádanek nebo třeba hledání rozdílů.

Zdroj článku:
Autorský text