Podmořské dobrodružství: Najděte deset rozdílů do 50 vteřin

Podmořské dobrodružství: Najděte deset rozdílů do 50 vteřin Foto: Gabi Wolf / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se vydáme na cestu pod hladinu oceánu, kde budeme hledat 10 rozdílů mezi dvěma obrázky. Ponořte se do tohoto úkolu, soustřeďte se a objevte skryté odlišnosti v krásně zpracovaném podmořském prostředí.

Vaším úkolem, jak již bylo zmíněno, bude najít deset odlišností, které se nachází mězi dvěma obrázky. To není zrovna těžký úkol. Pokud ale oba obrázky vynikají tmavším odstínem, je hledání o trošku složitější. Někdy totiž může zklamat i první pohled. Musíte se tedy pořádně soustředit a prohlédnout si celý obrázek opravdu důkladně. Dejte si však pozor, protože vám běží čas. Jen ti nejlepší stihnou úkol splnit do 50 vteřin. Zařadíte se mezi ně? 

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů do 50 vteřin.
Najdi 10 rozdílů do 50 vteřin | Zdroj: Gabi Wolf / Shutterstock

Po tom, co jste se potopili do podmořského dobrodružství a hledali rozdíly mezi obrázky, je na čase ohlédnout se za svým výkonem. Jak se vám dařilo? Našli jste všechny odlišnosti? Pokud ano a stihli jste to do 50 vteřin, patří vám velká gratulace! Máte oči jako ostříš. Pokud jste však některé rozdíly přehlédli, nevadí. Důležité je, že jste se nezalekli a pokusili se je odhalit. Každým dalším tréninkem na tom budete lépe a lépe.

Níže najdete obrázek se správným řešením.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Gabi Wolf / Shutterstock

Nezapomeňte se podělit o dnešní výzvu s vašimi blízkými. Vyplňování úkolů, jako je hledání rozdílů, má pozitivní vliv na naši mentální schránku. Podpořte své přátele a rodinu, aby se také zapojili do tohoto podmořského dobrodružství a rozvíjeli své schopnosti soustředění a pozornost. A mimo to najdete na našich stránkách spoustu dalších úkolů, jako jsou IQ testy nebo videokvízy.

Zdroj článku:
Autorský text