Zkouška pro vaše oči: Najděte deset skrytých rozdílů

Zkouška pro vaše oči: Najděte deset skrytých rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku vás čeká oblíbená forma tréninku kognitivních funkcí – hledání rozdílů. Nechce-li se vám příliš přemýšlet a hledáte něco jednoduššího, je pro vás tato výzva jako dělaná.

Vaším dnešním úkolem bude najít deset skrytých odlišností mezi dvěma obrázky s holčičkou a jednorožcem. Buďte pečlivý, protože čím více je obrázek barevnější, tím složitější je rozdíly najít. Naštěstí není dnešní výzva na čas, takže můžete svoje oči trápit tak dlouho, jak budete potřebovat. Na konci článku pak najdete řešení se všemi zvýrazněnými odlišnostmi. Nebuďte ale zbabělci a zkuste nejprve všechny odhalit sami.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Povedlo se vám najít všech deset rozdílů? Pokud ano, pak vám patří naše gratulace! Znamená to, že jste prokázali svou schopnost detailního vnímání. Pokud se vám však úkol nezadařil a některé rozdíly vám unikly, nezoufejte. Vždy je prostor pro zlepšení a nové pokusy. Důležité ale je, že jste se nechali přesvědčit a trochu jste svůj mozek a oči potrápili. Veřte, že to bude jen ku prospěchu.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud se vám dnešní úkol líbil, sdílejte jej mezi své blízké. Hledání rozdílů a absolvování podobných kvízů a úkolů má pozitivní vliv na vaše mentální schopnosti. Soutěžte společně a zlepšujte své dovednosti v rozlišování detailů. A nezapomeňte, že naše webové stránky nabízejí mnoho dalších zajímavých IQ testů a kvízů, které je za potřeba objevit a vyřešit.

Zdroj článku:
Autorský text