Ostřílení detektivové zbystřete a najděte všech deset rozdílů

Ostřílení detektivové zbystřete a najděte všech deset rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Hledání rozdílů je zábavná a (ne)náročná hra, která spočívá v porovnávání dvou podobných obrázků a odhalování jejich odlišností. Je to rovněž velice oblíbený způsob tréninku paměti. A my vám dnes jednu takovou hru přinášíme.

Dnes se stanete detektivem, který musí pečlivě prozkoumávat oba obrázky a odhalit 10 rozdílů. Nejedná se o nic těžkého. Stačí se pořádně soustředit a za chvíli před sebou uvidíte spoustu odlišných detailů. Pokud by se stalo, že vám nějaký detail unikne, nic se neděje. Na konci najdete řešení, kde si můžete zkontrolovat váš výsledek s tím správným. Tak směle do toho.

Najdi deset rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Podařilo se vám dnes najít všechny odlišnosti? Pokud ano, zasloužíte si velkou gratulaci. Tento úkol vyžaduje plnou koncentraci a s tou může být v určitých situacích trochu problém. Rozhodně byste neměli tyto úkoly zkoušet unavení. To by se výsledek nemusel dostavit. Takže pokud vám nějaký rozdíl unikl, nezoufejte. Uvidíte, že příště se vám bude dařit mnohem lépe.

Teď už se podívejte na správné řešení.

Správný výsledek

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Sdílejte tento článek mezi svými přáteli a pobavte se společně při hledání rozdílů. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na vaše mentální schopnosti a posilují paměť a soustředění. Doporučujeme vám navštívit náš web, na kterém najdete spoustu podobných úkolů nebo různé kvízy a IQ testy.

Zdroj článku:
Autorský text