Odhalte skryté číslo v IQ testu. Jen hrstka lidí na to přijde do 30 sekund

Odhalte skryté číslo v IQ testu. Jen hrstka lidí na to přijde do 30 sekund Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vstupte do světa matematických IQ testů. Tento článek vás provede testem, ve kterém budete muset využít své logické myšlení a matematické dovednosti k odhalení skrytého čísla.

Abyste odhalili skryté číslo, musíte se pečlivě podívat na všechny čísla a vytvořit mezi nimi správné spojení. Tento úkol vyžaduje trpělivost a přemýšlení mimo zaběhnuté vzorce, ale s vhodným úhlem pohledu se vám podaří přijít na správnou odpověď. Připravte se na výzvu, která vyžaduje vaši trpělivost a analytické schopnosti.

Najděte skryté číslo

Najděte číslo skryté za otazníkem.
Najděte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Vyřešili jste tuhle zapeklitou záhadu? Nebylo to jednoduché. Pokud jste odhalili skryté číslo, gratulujeme! Je to projev vaší matematické brilance a schopnosti přemýšlet systematicky. Pokud na řešení nemůžete přijít, nic si z toho nedělejte. Podobné testy dokáži mozek pěkně potrápit a většina lidí s nimi bojuje. Níže se můžete podívat na řešení.

Ověřte si váš výsledek

Skryté číslo je 70.
Skryté číslo je 70 | Zdroj: Shutterstock

Zkuste, jak jsou na tom s inteligencí vaši blízcí. Se svými přáteli a rodinou rozšiřte radost ze zkoumání matematických hádanek. A nezapomeňte, že na našem webu najdete také další zajímavé kvízy, které vám pomohou rozvíjet vaše matematické dovednosti.

Zdroj článku:
Autorský text