Najděte na obrázku s chameleonem deset rozdílů do 60 vteřin

Najděte na obrázku s chameleonem deset rozdílů do 60 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Přišel čas na další aktivní trénink vašich schopností. Dnes je na řadě hledání rozdílů. Tentokrát na hezkém barevném obrázku s chameleonem a motýlem. Troufnete si na výzvu s časovým limitem?

Za malou chvíli vás čeká výzva, která ověří vaše rozlišovací schopnosti a schopnost pracovat pod časovým tlakem. Před sebou uvidíte dva obrázky s motýlem a chameleonem, které vypadají téměř stejně. Nenechte se však zmást. Nachází se mezi nimi deset odlišností, které jsou velice šikovně schované. Budete muset prozkoumat pečlivě celý obrázek do jedné minuty. Nemusíte se však bát, určitě to zvládnete i dříve. Tak si nastavte čas a můžete se pustit do práce.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Dokázali jste najít všech 10 rozdílů? Pokud ano, patří vám velká gratulace za vaši pozornost! A jestli jste to stihli do jedné minuty, gratulujeme dvojnásob. Pokud jste jich našli méně nebo se vám nedařilo, nezoufejte. Důležité je, že jste se o to pokusili. Každý pokus se přeci počítá.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud se vám tato výzva líbila, podělte se o ni i se svými blízkými. Můžete si tak ověřit jejich schopnosti a porovnat je s těmi svými. Nezapomínejte, že tyto úkoly jsou skvělou prevencí před duševními problémy. Nezapomínejte proto na pravidelné procvičování. A prozkoumejte také náš web, na kterém můžete narazit na skvělé IQ testy, vizuální výzvy a různorodé kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text