Myška zlodějka: Najděte na obrázcích deset malých odlišností

Myška zlodějka: Najděte na obrázcích deset malých odlišností Foto: Shchasny / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku vás čeká další výzva v podobě hledání rozdílů. To je oblíbené v každém věku, a to především proto, že jde o jeden z jednodušších způsobů, jak trénovat paměť a další kognitivní funkce.

Dnes vás čeká obrázek, na kterém uvidíte spící kočku a myš, která se snaží přenést velký kus sýra tak, aby se kočka nevzbudila. Obrázky uvidíte dva, na první pohled takřka totožné. Mezi nimi se však nachází deset odlišností, které musíte najít. Máte tedy šanci ověřit si svoje pozorovací schopnosti teď a tady. Třeba budete sami překvapení, jak vám hledání půjde. Tak už na nic nečekejte a pusťte se do díla.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Shchasny / Shutterstock

Pochlubte se svým výsledkem. Zadařilo se? Pokud ano, a našli jste opravdu všechny rozdíly, pak vám patří upřímná gratulace! Máte opravdu skvělý zrak. A pokud jste některou odlišnost neodhalili, nezoufejte. Můžete být unavení a to pak oči neslouží tak dobře, jak by měli. Vraťte se za nějaký čas a uvidíte, že si poradíte mnohem lépe.

Nebo se podívejte na správný výsledek na následujícím obrázku.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Shchasny / Shutterstock

Dejte i svým přátelům a rodině možnost vyzkoušet tento test pozornosti. Sdílení podobných her má výborný vliv na mentální schopnosti, jako je paměť a soustředění. Proto se podívejte na naše stránky, na kterých najdete spoustu dalších zábavných úkolů, které vám pomohou udržet váš mozek v kondici.

Zdroj článku:
Autorský text