Hawaiská dívka čeká na vaši pozornost. Najděte mezi jejími fotografiemi deset rozdílů

Hawaiská dívka čeká na vaši pozornost. Najděte mezi jejími fotografiemi deset rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na zábavnou výzvu, která vás provede světem hledání rozdílů mezi dvěma obrázky hawaiské dívky. Na této cestě by vás měly provázet vaše pozorovací schopnosti. Ověřte si, v jaké kondici se nachází.

Dnešní dobrodružství nás zavede do světa detailů a odlišností. Před sebou uvidíte dva obrázky hawaiské dívky, které se zdánlivě podobají. Vaším úkolem bude najít mezi nimi deset odlišností. Některé můžete spatřit na první pohled, jiné jsou pečlivě skryté, a jejich objevení tak může chvíli trvat. Tak či tak, věříme, že si s tímto úkolem poradíte. Stačí se plně soustředit a nenechat se ničím rozptylovat.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak se pochlubte, jak jste dopadli. Našli jste všechny rozdíly? Pak si zasloužíte velkou gratulaci! Skvělá práce. Pokud jste se někde zasekli a některý rozdíl vám unikl, nesmutněte. Každý někdy nemá svůj den. Důležité je, že jste to zkusili a odpoutali tak svůj mozek od každodenních starostí.

Na obrázku níže najdete správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud se vám dnešní úkol líbil, podělte se o něj i se svým okolím. Pomozte svým blízkým rozvíjet své kognitivní dovednosti a bavte se společně při hledání odlišností. A pokud vás tento styl procvičování chytnul, porozhlédněte se na našich stránkách po dalších zábavných hrách, které otestují váš mozek naplno.

Zdroj článku:
Autorský text