Více jak 60% čtenářů dokáže najít odlišnosti do 40 vteřin. Ověřte si, jak rychle to zvládnete vy

Více jak 60% čtenářů dokáže najít odlišnosti do 40 vteřin. Ověřte si, jak rychle to zvládnete vy Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Zapojte svou pozornost a vydejte se s námi na virtuální výletní loď, kde na vás čeká jednoduchý úkol. Čeká vás oblíbený trénink pozornosti v podobě dalšího barevného obrázku.

Hledání rozdílů vyžaduje důkladnost a trpělivost. Dnes vás čekají dva obrázky s roztomilou výletní lodí. Na první pohled jsou téměř stejné. Mezi nimi se však ukrývá deset malých rozdílů. Některé jsou nepřehlédnutelné, a některé jsou velice šikovně schované. Nejedná se však o žádný nadlidský výkon. Pokud se nenecháte rozptylovat, máte vysokou šanci, že celý úkol zvládnete do 40 vteřin. Tak si nastavte časomíru, uvolněte se, a užijte si tuhle hledací výzvu.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Splněno? Našli jste všech deset rozdílů? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! A pokud vás to nestálo více, než 40 vteřin vašeho času, můžete si zatleskat. Předvedli jste skvělý výkon. Mohlo se ale také stát, že vám některý detail unikl a nedokázali jste jej najít. V tom případě se samozřejmě nic neděje. Důležité je, že jste našli alespoň některé. Každý pokus je dalším krokem k úspěchu.

Na obrázku níže si ověřte svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Podobné úkoly, jako je hledání rozdílů, mají výborný vliv na mentální schopnosti a rozvoj mozku. Proto zkuste tuto výzvu ukázat i vašim blízkým. A pokud by vás tato aktivita chytla, podívejte se podrobněji na naše stránky, na kterých najdete spoustu dalších zábavných úkolů, které potrápí vaše mozkové závity.

Zdroj článku:
Autorský text