Mlsného medvěda vyfotili v cukrárně. Pomozte mezi fotografiemi vypátrat deset odlišností

Mlsného medvěda vyfotili v cukrárně. Pomozte mezi fotografiemi vypátrat deset odlišností Foto: A__N / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vstupte do světa detailů a vydejte se na výzvu, která vás prověří. Dnes vás čeká další pátrání po tajemných rozdílech. Tato aktivita je velice oblíbená pro svoji jednoduchost. Opravdu to dnes bude hračka?

Mlsný medvěd navštívil cukrárnu a při jeho návštěvě byl zachycen na fotografii. Ty se objevily celkem dvě, ale nejsou tak úplně stejné. Vlastně se mezi nimi skrývá deset malých rozdílů. A tím se dostáváme k dnešnímu úkolu. Ten je samozřejmý - najít všech deset rozdílů. Pamatujte na to, že některé jsou viditelné na první pohled, ale pro některé budete muset hluboko do obrázku. Buďte trpělivý a výsledky se brzy dostaví.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: A__N / Shutterstock

Tak, a máte to za sebou. Jak jste dopadli v této výzvě? Pokud se vám povedlo najít všech deset odlišností, pak vám srdečně gratulujeme! Úspěšně jste vyřešili tento úkol, který prověřil vaši pozornost a schopnost vnímat i ty nejmenší detaily. Pokud vám ale nějaký detail unikl, nesmutněte. Důležité je, že jste se zúčastnili a našli alespoň některé.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: A__N / Shutterstock

Bez ohledu na výsledek byste měli být pyšní na svůj pokrok v mentálních dovednostech. Tyto úkoly mají pozitivní vliv na vaše myšlení, soustředění a paměť. Proto neváhejte a podělte se o tento IQ test s vašimi přáteli a rodinou. Pomozte jim rozvinout jejich mentální schopnosti. Zároveň si projděte naše stránky, na kterých najdete spoustu dalších logickcých úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text