Najděte do 35 vteřin deset rozdílů na obrázku s kočičím rybářem

Najděte do 35 vteřin deset rozdílů na obrázku s kočičím rybářem Foto: K147 / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Pokud máte rádi úkoly k procvičení vašich kognitivních funkcí, jste tu správně. V tomto článku vás čeká další hledání rozdílů, na kterém si ověříte své pozorovací schopnosti a svoji schopnost přemýšlet pod časovým tlakem.

Dnes si vyzkoušíte roli detektiva, který má za úkol hledat stopy. Stopy budou v tomto případě rozdíly mezi dvěma obrázky. Ty zobrazují vychytralého kocoura, který se vydal na lov ryb. Možná se vám zdají oba obrázky totožné, ale nenechte se zmást. Některé odlišnosti jsou velice pečlivě schované a bude tak těžší je najít. Buďte ale dostatečně rychlí, na celé řešení máte jen 35 vteřin. Tak si nastavte časomíru a pusťte se do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: K147 / Shutterstock

Jak jste se s touto výzvou poprali? Našli jste všech 10 rozdílů mezi obrázky kočičího rybáře? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci! Vaše pozornost a smysl pro detail jsou na vysoké úrovni. A jestli jste do zvládli do 35 vteřin, můžete si zatleskat. Skvělý výkon. Pokud jste nenašli všechny rozdíly, nezoufejte. Každý úkol je příležitostí k učení a zlepšování vašich dovedností.

Na obrázku níže si zkontrolujte své řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: K147 / Shutterstock

Nezáleží na tom, zda jste našli všechny rozdíly nebo ne. Důležité je, že jste se postavili výzvě a pokusili se ji zdolat. Podělte se o tuto zkušenost i se vými blízkými. A pokud se vám dnešní úkol líbil, podívejte se na naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších hádanek, IQ testů nebo vizuálních výzev.

Zdroj článku:
Autorský text