Zimní zátiší s drůbeží a sněhulákem: Odhalte deset rozdílů do 30 vteřin

Zimní zátiší s drůbeží a sněhulákem: Odhalte deset rozdílů do 30 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Tento článek vás zavede do světa detailů a pozornosti. Budete muset uplatnit svou schopnost pozorování a pečlivě prozkoumat oba obrázky, abyste dokázali odhalit všechny skryté rozdíly.

Dnes vás čekají dva obrázky, na kterých uvídíte slepici s kuřaty a malého sněhuláka. Na první pohled totožné, nicméně skrývají mezi sebou deset odlišností. Ty musíte najít a to do časového limitu 30 vteřin. Myslíte si, že je to nemožné? Věřte že není. Některé detaily sice mohou být méně viditelné, věříme však, že nakonec všechny najdete.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Povedlo se vám najít všechny odlišnosti, které obrázky skrývaly? Jestli ano, zasloužíte si upřímnou gratulaci! Stihli jste to do 30 vteřin? Můžete na sebe být pyšní. A jestli vám nějaký rozdíl unikl, nezoufejte. Důležité je, že jste si tuto výzvu zkusili. Procvičujte dál, a brzy uvidíte, jak se vaše schopnosti zlepšují.

Na obrázku níže si zkontrolujte své řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Doufáme, že se vám dnešní úkol líbil. Sdílejte jej mezi své blízké, aby si mohli také otestovat své pozorovací schopnosti. Jednak se chvíli zabaví, a jednak své schopnosti posílí. A nezapomeňte, že na našich stránkách najdete nespočet dalších logických hádanek, kvízů a IQ testů.

Zdroj článku:
Autorský text