Všichni milovníci sportu by si měli zkusit tuhle záludnou hledací výzvu

Všichni milovníci sportu by si měli zkusit tuhle záludnou hledací výzvu Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Patříte-li k vášnivým sportovcům, především k hokejistům, pak jste tu správně. Dnes vás totiž čeká odlišovací výzva v podobě hledání rozdílů na obrázcích s mladými hokejisty. Chcete-li udělat něco prospěšného pro váš mozek, pokračujte dál.

Váš úkol je nejspíše jasný. Dva obrázky znázorňující hokejisty skrývají deset odlišných detailů, na které musíte přijít. Buďte velice pozorní, protože některé odlišnosti vás mohou upoutat na první pohled, a některé jsou naopak velice dobře skryté. Nenechte se tedy ničím rozptylovat a plně se koncentrujte na celý obrázek. Tento úkol není na čas, takže můžete pátrat tak dlouho, jak budete potřebovat. Hodně štěstí!

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jak to dopadlo? Povedlo se vám najít všechny rozdíly? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Jestli vás ale dnešní výza potrápila a některé rozdíly vám unikly, nesmutněte. Každý někdy nemá svůj den a na takovou výzvu je zapotřebí se plně soustředit. Můžete to zkusit zase příště. Pamatujte, že každý pokus se počítá.

Na obrázku níže si zkontrolujte svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jestli se vám tento úkol líbil, nezapomeňte jej sdílet mezi své přátele a rodinu. Dostatnou tak příležitost otestovat svoje schopnosti. Procvičování mozku je velice důležité pro jeho funkci do budoucna. Proto na tuhle činnost nezanevřete a prostudujte si naše stránky, na kterých najdete spoustu dalších podobných úkolů, jako jsou IQ test, hádanky a jiné kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text