Mezi obrázky s pirátským papouškem je ukryto deset odlišností. Najdete je všechny?

Mezi obrázky s pirátským papouškem je ukryto deset odlišností. Najdete je všechny? Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Mezi oblíbené volnočasové aktivity patří také hledání rozdílů. To je velice oblíbené u všech věkových kategorií. Zároveň se jedná o jednu z nejlepších forem tréninku kognitivních funkcí. V tomto článku si můžete jedno cvičení zkusit.

Čekají na vás dva obrázky s pirátským papouškem. Oba jsou si velice podobné, ale ukrývají v sobě deset odlišností, které je zapotřebí odhalit. Některé jsou lehce viditelné, některé už vyžadují hlubší analýzu. Tyto úkoly bývají často doprovázený časovým limitem, ale dnes si můžete dopřát tolik času, kolik budete potřebovat. V závěru článku pak najdete správné řešení, ale nechte si ho až na ověření vašeho výsledku.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak to máte za sebou. Myslíte, že jste byli úspěšní? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Pokud se vám však nepodařilo najít všechny rozdíly a nemůžete je najít, nesmutněte. Každý pokus se počítá a každý pokus vás posouvá dál. Když budete trénovat pravidelněji, brzy uvidíte posun ve svých schopnostech. A stačí k tomu pár minut.

Na obrázku níže se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

A to je vše. Děkujeme za účast v tomto testu pozornosti. Pokud se vám líbil, sdílejte jej mezi své přátele, ať také dostanou šanci potrénovat své schopnosti. Také se nezapomeňte podívat na naše stránky, na kterých najdete nespočet různorodých kvízů, hádanek a IQ testů.

Zdroj článku:
Autorský text