Oslavující prasátko dostalo dvě fotografie. Najděte mezi nimi deset rozdílů

Oslavující prasátko dostalo dvě fotografie. Najděte mezi nimi deset rozdílů Foto: CatherineKiryusha / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku dostanete další šanci vyzkoušet si roli detektiva. Na programu je totiž další hledání rozdílů, které nabírá na čím dál větší popularitě. Ať už jste nováčci, nebo už máte několik úkolů za sebou, rozhodně by jste ten dnešní neměli minout.

Vaším úkolem bude najít všech deset rozdílů mezi dvěma obrázky s oslavujícím prasátkem. Můžete si myslet, že to bude hračka, ale třeba se pletete. Některé detaily jsou velice šikovně skryté, a najít je zabere nějaký čas. Nicméně vás dnes nečeká žádný časový limit, a proto si můžete své mozkové závity trápit jak dlouho budete potřebovat. Na konci článku si pak své vyšetřování ověřte na obrázku s výsledky. Držíme pěsti.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: CatherineKiryusha / Shutterstock

Tak se pochlubte svým výsledkem. Povedlo se vám najít všechny odlišnosti, které se mezi obrázky nachází? Ať už jste byli úspěšní či nikoliv, zasloužíte si uznání za to, že jste se o splnění pokusili. Každý trénink kognitivních funkcí je jen ku prospěchu. Pomůže vám udržovat váš mozek v kondici. Ale pokud jste našli všechny rozdíly, srdečně vám gratulujeme! Skvělá práce.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: CatherineKiryusha / Shutterstock

Nenechte si tuto zábavnou hru jen pro sebe. Podělte se o ni i se svými přáteli. Podobné úkoly, jako je hledání rozdílů, zlepšují vaši paměť a soustředění. Takže neváhejte a dopřejte tuto výzvu i svým blízkým. A pokud toužíte po dalším mentálním cvičení, navštivte náš web a zkuste si i další IQ test a kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text