Dinosauří model: Odhalte deset skrytých odlišností do 35 vteřin

Dinosauří model: Odhalte deset skrytých odlišností do 35 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se podíváme do několik miliónů let vzdálené minulosti. Přesněji mezi dinosaury. Čeká vás další hledání rozdílů, které potrápí vaše mozkové závity, ale především i vaše oči.

Dnes prověříte svoji vnímavost a schopnost odlišovat detaily. Na dvou obrázcích uvidíte jednoho milého dinosaura. Na první pohled jsou oba obrázky téměř identické. Skrývá se však mezi nimi deset odlišností, které jsou velice dobře skryty. Budete tedy muset prozkoumat oba obrázky velice pečlivě. Dávejte však pozor na čas, ten máte totiž vyměřený. Celý úkol by jste měli zvládnout do 35 vteřin. Pokud se nebojíte, nastavte časomíru a pusťte se do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Podařilo se vám odhalit všech deset rozdílů? Pokud ano, srdečně vám blahopřejeme! A stihli jste to do 35 vteřin? Pak si můžete zatleskat. Pokud jste však některé rozdíly nepostřehli, nezoufejte. Důležité je, že jste si tuhle výzvu zkusili. Každý pokus je totiž krokem ke zlepšení vašich schopností.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud vás tato výzva bavila, proč ji nepředat dál? Sdílení takovýchto IQ testů, kvízů a podobných úkolů může mít pozitivní dopad na mentální schopnosti vás i vašich blízkých. Kromě zábavy totiž trénink mysli posiluje paměť, koncentraci a kognitivní dovednosti. Také se nezapomeňte podívat na naše stránky, na kterých najdete spoustu dalších rébusů, hádanek a různých testů.

Zdroj článku:
Autorský text