Kočičí dovolená: Najděte na obrázku s poflakující se kočkou deset rozdílů

Kočičí dovolená: Najděte na obrázku s poflakující se kočkou deset rozdílů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Prázdniny sice skončili, ale my vám přinášíme jednu malou letní vzpomínku. V dnešní intelektuální výzvě budeme hledat odlišnosti na obrázku s kočkou, která si užívá dovolenou u moře.

Před námi je úkol, který prověří vaši schopnost detailního vnímání a odlišování. Hledání rozdílů může být velice jednoduché, ale můžete narazit i na těžší obrázky. Některé mají tak malé detaily, že jsou jednoduše přehlédnutelné. Buďte proto pečlivý a projděte si oba obrázky pořádně. Jedině tak máte možnost, že nepřehlédnete ani ten nejmenší detail.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jak se vám zadařilo? Povedlo se vám najít všech deset odlišností? Pokud jste byli úspěšní, srdečně vám gratulujeme! Je vidět, že už máte něco nahledáno. A pokud se vám nějaký detail neukázal, nesmutněte. I oči jsou často unavené a potřebují před takovým výkonem zregenerovat. Uvidíte, že příště se vám povede o dost lépe.

Nyní se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jsme na konci dnešní výzvy. Pokud se vám líbila, podělte se o ni se svými blízkými. Trénink kognitivních funkcí je důležitý i pro naši budoucnost. Pravidelné procvičování totiž může oddálit stárnutí mozku a výrazně tak prodloužit jeho výkonost. Proto se nezapomeňte podívat na náš web, kde najdete nespočet dalších logických výzev.

Zdroj článku:
Autorský text