Hledání deseti rozdílů na obrázcích s (ne)bezpečným drakem

Hledání deseti rozdílů na obrázcích s (ne)bezpečným drakem Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes se tak trochu podíváme do světa pohádek. Nebude to ale cesta růžovým sadem. Po cestě nás čeká střet s drakem, který však připomíná spíše dráčka ze známé české pohádky "Za humny je drak".

Úkol, který vás po cestě čeká, je asi jasný. Najít deset rozdílů mezi dvěma obrázky s pohádkovým drakem. Jakmile je spatříte, přijdou vám oba naprosto totožné. Dejte si tedy na čas a prozkoumejte je detail po detailu, aby vám žádná odlišnost neunikla. Některé detaily jsou velice šikovně schované a může jejich nalezení nemusí být zrovna jednoduché. Ať ta či onak, držíme vám v dnešní výzvě všechny palce.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Povedlo se vám najít všechny odlišnosti, které se mezi obrázky skrývaly? Jestli ano, srdečně vám gratulujeme! Máte oči jako ostříž. Pokud však stále tápete nad tím, kde se nějaký detail nachází, nezoufejte. Procvičování kognitivních funkcí je velice důležité pro správnou funkci mozku. Budete-li trénovat pravidelně, brzy uvidíte velký posun vpřed.

Níže si můžete zkontrolovat své pátrání.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Doufáme, že jste si dnešní výzvu užili. Sdílejte ji mezi své blízké. Vyplňování IQ testů, kvízů a podobných úkolů má pozitivní vliv na mentální schopnosti. Dopřejte tuto možnost i vašim přátelům a rodině. Také se podívejte na náš web, na kterém najdete spoustu dalších rébusů a různých kvízů.

Zdroj článku:
Autorský text