Máte 25 vteřin na to, aby jste odhalili další tvar v řadě

Máte 25 vteřin na to, aby jste odhalili další tvar v řadě Foto: Emir Kaan / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Jste připraveni na novou výzvu vašeho intelektu? Dnes vás potrápí další IQ test, ve kterém budete hledat pokračující tvar. Jedná se o pestrobarevný rébus, který vám lehce zamotá hlavu.

Obrázek, který uvidíte před sebou, je klíčem k samotnému odhalení správné odpovědi. Pečlivě si jej prohlédněte. V řadě najdete šest čtverců s několika menšími barevnými čtverečky, jen čtvrtý chybí. Všechny ale mají stejný princip a logické propojení. Vaším úkolem bude vypátrat tohle propojení a na základě toho vybrat z nabídky jeden tvar, který řadu doplní. Na celé řešení máte 25 vteřin. Takže si nastavte časomíru a pusťte se do toho.

Vyberte správný tvar

Vyberte správný tvar z nabídky.
Vyberte správný tvar z nabídky. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Povedlo se vám přijít na logické propojení dnešní výzvy? Pokud ano, a vybrali jste z nabídky správný tvar, gratulujeme vám! Jestli se vám dnes ale nevedlo dobře, nemusíte být zklamaní. Každý pokus stojí za pochvalu. Budete-li trénovat váš mozek pravidelně, již brzy se mohou dostavit výsledky.

Na obrázku níže se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný tvar se skrývá pod číslem 2.
Správný tvar se skrývá pod číslem 2. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Doufáme, že se vám dnešní úkol líbil. A pokud ano, nezapomeňte jej sdílet mezi své blízké. Podobné úkoly zlepšují paměť, soustředění a rozvoj logického uvažování. A proto se podívejte i na náš web, na kterém naleznete nespočet dalších podobných kvízů, které vás budou bavit a rozvíjet vaši mysl.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text