Najděte všechny rozdíly na obrázcích s pilnou včelkou do 45 vteřin

Najděte všechny rozdíly na obrázcích s pilnou včelkou do 45 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Připravte se na zábavnou a výzvu plnou detailů. Dnes se vydáme do světa hledání rozdílů. Dejte si chvilku pauzu od každodenních činností a zkuste si tuhle zábavnou hru pro děti i dospělé.

Před sebou uvidíte dva téměř identické obrázky s včelkou. Na první pohled stejné obrázky ale skrývají několik odlišností. A tím jsme narazili na dnešní úkol. Vaším úkolem totiž bude odhalit všech 10 rozdílů, které se skrývají v této krásné ilustraci pilné včelky. Připravte se na trpělivé prozkoumání obou obrázků, neboť některé změny mohou být velice nenápadní. Zároveň ale myslete na čas, protože ten běží jako voda a 45 vteřin uplyne, ani se nenadějete.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jak se vám zadařilo? Podařilo se vám najít všech deset rozdílů? Pokud ano srdečně vám gratulujeme! A jestli jste to stihli do 45 vteřin, pak si zasloužíte uznání. V pestrobarevných obrázcích se odlišnosti nehledají zrovna dobře a vy jste to zvládli. Pokud ovšem patříte ke skupině těch, kterým nějaký rozdíl unikl, nezoufejte. Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Každý pokus vás totiž posouvá dál.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Tak jste došli až na konec tohoto článku. Pokud se vám dnešní úkol líbil, sdílejte jej mezi své přátele a rodinu. Hledání rozdílů je velice oblíbená a prospěšná aktivita. Trénink mozku je velice důležitý a působí také jako prevence některých duševních onemocnění. Neváhejte tedy a prozkoumejte naše stránky více dopodrobna. Najdete zde i spoustu jiných zajímavých rébusů a hádanek.

Zdroj článku:
Autorský text