Skokan na lyžích pátrá po odlišnostech na jeho fotografiích. Pomozte mu je najít

Skokan na lyžích pátrá po odlišnostech na jeho fotografiích. Pomozte mu je najít Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Zima je sice ještě pár měsíců daleko, ale už je na čase se ochladit. Dnes se ponoříme do světa hledání rozdílů mezi dvěma obrázky, které zobrazují skokana na lyžích.

Vaším úkolem bude najít 10 rozdílů mezi dvěma obrázky se skokanem na lyžích. Oba obrázky vypadají téměř totožně a odlišnosti jsou skryty v opravdu malých detailech. Hledejte proto velice pečlivě. Máte šanci otestovat nejen svůj zrak, ale především svoji pozornost a představivost. Nejedná se o náročný úkol, takže věříme, že se s ním hravě poradíte.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jak jste si vedli v tomto úkolu? Odhalili jste opravdu všechny odlišnosti, které se v obrázcích skrývají? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Hledání rozdílů není jen zábavou, ale také tréninkem pro váš mozek. Takže nezáleží na tom, zda jste byli úspešní nebo ne. Důležité je, že jste to zkusili. Každý pokus je krokem k úspěchu.

Na obrázku níže si zkontrolujte svůj výsledek.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly. | Zdroj: Leh / Shutterstock

Než se rozloučíme, máme pro vás ještě jeden úkol. Sdílejte tento IQ test se svými přáteli a rodinou, aby si mohli i oni zkusit potrápit svůj mozek. Podobné úkoly mají pozitivní dopad na mentální schopnosti. A nejen to, jsou také zábavným způsobem, jak trávit svůj čas. A pokud vás tato výzva bavila, nezapomeňte zavítat na naše stránky, kde najdete další zajímavé kvízy a úkoly pro rozvoj vašeho intelektu.

Zdroj článku:
Autorský text