V další tabulce nám chybí jeden objekt. Dokážete přijít na to, který?

V další tabulce nám chybí jeden objekt. Dokážete přijít na to, který? Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vítejte ve vzrušujícím světě IQ testů. V dnešním článku se zaměříme na IQ test, který vás postaví před zapeklitou hádanku, v níž budete muset doplnit tabulku správným obrazcem.

Základem je pečlivé prozkoumání celého obrázku. Na něm uvidíte tabulku s několika různorodými objekty a pod ní šest možností. Jen jedna možnost je správná a patří do volného místa v tabulce. Buďte pečlivý a trpělivý, protože v této výzvě je zapotřebí využít především logické schopnosti, které potřebují péči a čas. Ikdyž se to může zdát jako náročný úkol, nemusíte mít obavy. Věřímě, že to zvládnete s přehledem.

Doplňte prázdné místo v tabulce

Doplňte prázdné místo v tabulce.
Doplňte prázdné místo v tabulce. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak se vám zadařilo? Pokud se vám povedlo odhalit zapeklitost v tomto IQ testu, určitě jste přišli na správné řešení. V tom případě vám patří upřímná gratulace! V opačném případě nemusíte být smutní. Důležité je, že jste se o vyřešení pokusili. Každý někdy nemá svůj den. Uvidíte, že příště budete rozhodně úspěšnější.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správný výsledek se skrývá pod písmenem E.
Správný výsledek se skrývá pod písmenem E. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Nezapomeňte tuto zajímavou IQ výzvu sdílet mezi svými přáteli a rodinou. Trénink myšlení posiluje paměť, zlepšuje soustředění a přináší mnoho dalších výhod. Zároveň vám doporučujeme, aby jste si naše stránky prošli podrobněji. Můžete zde najít spoustu dalších IQ testů, kvízů nebo oblíbené vizuální výzvy.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text