Doplňte do tabulky chybějící sestavu pracovních pomůcek

Doplňte do tabulky chybějící sestavu pracovních pomůcek Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se podíváme na zoubek vaší logice. Čeká vás úkol, kde bude právě logika klíčem k úspěšnému řešení. Celá výzva vyžaduje mimo jiné také trpělivost a plnou koncentraci.

Představte si tabulku, která je plná různě natočených pracovník pomůcek. Přesněji nůžek a tužek. Mezi nimi je určitá souvislost a návaznost, na kterou musíte přijít. Jedině na základě rozklíčování této záhady máte možnost dokončit dnešní výzvu úspěšně. Pamatujte, že je zde zapotřebí využít především logické schopnosti. Nenechte se ničím rozptylovat a užijte si dnešní výzvu naplno.

Doplňte prázdné místo v tabulce

Doplňte prázdné místo v tabulce.
Doplňte prázdné místo v tabulce. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Podařilo se vám rozluštit záhadu této výzvy a dokázali jste tak doplnit poslední místo v tabulce? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Ve finále to nebylo tak těžké, co myslíte? Pokud jste ale nepřišli na správné řešení, nezoufejte. Každý pokus se počítá. Stačí pravidelně trénovat a vaše schopnosti se začnou postupně zlepšovat.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Do tabulky patří písmeno B.
Do tabulky patří písmeno B. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Tak jste došli až do cíle. Doufáme, že se vám dnešní IQ test líbil. Pokud ano, sdílejte jej mezi své přátele či rodinu. Pravidelný trénink kognitivních funkcí je velice důležitý pro budoucnost našeho mozku. Nezahálejte a objevte i další logické hádanky a kvízy na našich stránkách.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text