Prokleté značky: Zvládnete přijít na správný výsledek?

Prokleté značky: Zvládnete přijít na správný výsledek? Foto: Emir Kaan / Shutterstock
Publikováno:
2 min

IQ testů není nikdy dost. Zvlášť těch matematických. I v tomto článku vám jeden takový přinášíme. Připravte si tedy své matematické znalosti, nastartujte své mozkové závity a pusťte se do řešení.

Zaměřte se pečlivě na všechny značky, které na obrázku uvidíte. Každá z nich má svůj význam a místo v celém obrázku. Každá také skrývá určité číslo. Vaším úkolem bude všechny značky rozklíčovat a díky tomu přijít na výsledek finální rovnice. Buďte trpělivý a projděte si celý test opravdu detailně. Věříme, že si s ním nakonec hravě poradíte.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Jak se vám zadařilo? Matematické IQ testy mohou být náročné, takže pokud jste na řešení nepřišli, nemusíte být zklamaní. Člověk se v takovém  zadání lehce ztratí. Pamatujte si však, že každý pokus je ku prospěchu. A pokud se vám podařilo přijít na správný výsledek, srdečně vám gratulujeme!

Na obrázku níže se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je 42.
Správný výsledek je 42. | Zdroj: Autor / Shutterstock

Nezapomeňte tento zábavný IQ test sdílet s přáteli a rodinou. Matematické hádanky zlepšují paměť, koncentraci a schopnost řešit složité problémy. Trénujte pravidelně a vaše schnopnosti budou čím dál silnější. Projděte si i naše stránky, na kterých najdete nespočet dalších logických hádanek a rébusů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text