Většina čtenářů správně doplní volné místo v tabulce do 20 vteřin

Většina čtenářů správně doplní volné místo v tabulce do 20 vteřin Foto: Emir Kaan / Shutterstock
Publikováno:
2 min

IQ testy mohou mít mnoho podob. Můžete počítat matematické příklady, doplňovat správné geometrické tvary, nebo třeba logicky doplňovat chybějící části. A právě ten poslední příklad vás čeká v tomto článku.

Před sebou uvidíte obrázek s několika čtverci, ve kterých jsou dvě čáry. Ty se navzájem propojují. Jedna část, ale chybí. Vaším úkolem bude vybrat z nabídky tu část, která na dané místo přesně padne. Může to vypadat jednoduše, ale buďte obezřetní. Některé části z nabídky vypadají velice podobně. Troufnete si dnešní úkol splnit do 20 vteřin a připojíte se tak k většině čtenářů? 

Vyberte chybějící část

Vyberte chybějící část.
Vyberte chybějící část. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Jak jste to zvládli? Nebylo to tak těžké, že? Pokud jste správně vybrali chybějící část, gratulujeme vám! A jestli jste to stihli do dvaceti vteřin, můžete na sebe být hrdí. Přemýšlení pod jakýmkoliv tlakem, natož pod časovým, není vůbec jednoduché. Takže pokud jste dnes neuspěli, nezoufejte. Důležité je, že jste se o to pokusili. Příště se vám určitě povede lépe.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správný výsledek je A.
Správný výsledek je A. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Nyní je čas sdílet tento zajímavý IQ test s vašimi přáteli a rodinou. Trénink mysli zahrnující hádanky a kvízy posiluje paměť, schopnost koncentrace a rozvíjí kreativitu. Nezapomeňte také zavítat na náš web a vyzkoušet si i další zábavné kvízy, které prověří vaši inteligenci.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text