Virtuální vystřihovánka, která otestuje vaši inteligenci

Virtuální vystřihovánka, která otestuje vaši inteligenci Foto: cmldncr35 / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vzpomínáte si na ty krásné chvíle z dětství, kdy jste si vytvářeli vlastní svět pomocí jednoduchých vystřihovánek? V dnešním článku vás zveme k návratu do těchto časů plných kreativity a zábavy, akorát pouze virtuálně.

Čeká vás úkol, který bude vyždadovat dobrý zrak i skvělou představivost. Na tom je totiž založený. Před sebou uvidíte obrázek, na kterém je postupně se sestavující skládačka. V posledním kroce se v určitých místech kousek papíru ustřihne. A vaším úkolem je zjistit, jaký tvar střihu vznikne po rozložení papíru. Jste-li odvážní, můžete využít pouze svoji představivost. Pokud by jste se trápili, můžete si zkusit celý úkol převést do reality. Nechte si to ale až jako poslední možnost.

Vyberte správný výsledek

Vyberte správný výsledek z tabulky.
Vyberte správný výsledek z tabulky. | Zdroj: cmldncr35 / Shutterstock

Tak jak se dařilo? Povedlo se vám probudit vaši představivost, a přišli jste tak na správníé řešení? Pokud ano, zasloužíte si gratulaci! Tento druh testu není jednoduchý, protože spousta lidí má problém s detailní představivostí. Takže pokud jste nepřišli na správné řešení, nesmutněte. Je důležité, že jste to zkusili. Buďto si můžete tuto skládanku zkusit doma, nebo se podívejte na správné řešení na obrázku níže.

Správné řešení

Správné řešení se skrývá pod písmenem A.
Správné řešení se skrývá pod písmenem A. | Zdroj: cmldncr35 / Shutterstock

Nezapomeňte sdílet tento IQ test s přáteli a rodinou. Trénink mysli není jen zábavným koníčkem, ale má také řadu pozitivních vlivů na váš celkový intelektuální rozvoj. Proto se porozhlédněte na našich stránkách, na kterých můžete najít spoustu dalších logických hádanek a kvízů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text