Zjistěte, jak bude vypadat barevná kostka po složení

Zjistěte, jak bude vypadat barevná kostka po složení Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se zaměříme na IQ test, který vyžaduje pozornost a logické myšlení, a my vám poskytneme tipy, jak se s ním vypořádat. Připravte se na trénink vašeho inteligenčního kvocientu.

Čeká vás obrázek, na kterém uvidíte rozloženou kostku, jejíž jednotlivé strany mají odlišnou barvu. Vaším ukolem bude zjistit, jak bude kostka vypadat po složení. Připravte se, že bude zapotřebí využít nejen vaší logiky, ale také představivosti, která vám pomůže vidět složený tvar. Pořádně si prohlédněte celou předlohu a uvidíte, že za pár vteřin přijdete na to, jak bude výsledný tvar vypadat.

Složte virtuální kostku

Vyberte, jak bude vypadat kostka po složení.
Vyberte, jak bude vypadat kostka po složení. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Tak jak jste dopadli? Pomohla vám vaše představivost zjistit výsledný tvar kostky? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Pokud však stále tápete, kde je zakopaný pes, nebo jste zvolili špatný tvar, nezoufejte. V tomto testu jde především o to, aby jste se pobavili a potrénovali jste své schopnosti. Úspěšnost či neúspešnost není vůbec duležitá.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Výsledný tvar kostky se skrývá pod písmenem A.
Výsledný tvar kostky se skrývá pod písmenem A. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Ať už jste tento IQ test dokončili úspěšně nebo ne, můžete tuto zábavnou výzvu sdílet mezi svými přáteli a rodinou. Podobné úkoly zlepšují paměť, soustředění a posilují váš mentální výkon. A nezapomeňte, že na našem webu najdete i další zajímavé kvízy a výzvy, které mohou posunout vaše myšlení na vyšší úroveň.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text