IQ test, který vám nedá spát, dokud jej nerozluštíte

IQ test, který vám nedá spát, dokud jej nerozluštíte Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Jste připraveni na intelektuální výzvu? V dnešním článku se podíváme na zapeklitý IQ test, který vás potrápí na všech frontách. Pokud si věříte a troufnete si na řešení, pokračujte dál.

Abyste úspěšně zvládli tento úkol, budete muset pečlivě prozkoumat všechny objekty v tabulce. Ta se skládá ze tří řad a v poslední je jedno místo volné. Vaším úkolem bude rozluštit záhadné propojení mezi objekty v každém řádku, a na základě toho přiřadit na chybějící místo daný objekt. V tomto případě vám nepomůže ani skvělý zrak, protože jde o výzvu, založenou přednostně na logice. Seberte tedy odvahu a pojďte si dnešní výzvu zkusit.

Doplňtě prázné místo v tabulce

Doplňte prázdné místo v tabulce.
Doplňte prázdné místo v tabulce. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Jak jste dopadli? Podařilo se vám rozklíčovat tuhle zapeklitou hádanku? Pokud ano, a přišli jste na to, který vzor doplnit, srdečně vám gratulujeme! Jsou jen dva typy lidí - ti, kteří si s těmito testy poradí, a ti, kteří nedokáží pochopit princip propojení. To samozřejmě není žádná ostuda. Takže pokud se vám nepovedlo rozřešit dnešní úkol, nezoufejte. Třeba uspějete v jiné disciplíně. IQ testy mají nespočet podob.

Nyní se podívejte na řešení.

Správné řešení

Správná odpověď je pod písmenem D.
Správná odpověď je pod písmenem D. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Bez ohledu na to, zda se vám dnes dařilo nebo ne, sdílejte tento IQ test i mezi své blízké. Třeba budete překvapeni jejich inteligencí. Navíc jde o skvělý druh tréninku paměti, který je důležitý pro správnou funkci mozku. Zkuste se tedy podívat na naše stránky a vyberte si aktivitu, která vám sedne. Narazit můžete na různé logické hádanky, hledání rozdílů nebo různé testy a kvízy.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text