Časový IQ test: Odhalte, jaká hodina zaplní chybějící místo

Časový IQ test: Odhalte, jaká hodina zaplní chybějící místo Foto: aekikuis / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Máte rádi výzvy, které vyzkouší vaši logiku? Pak jste tu správně. Zkuste si dnešní IQ test, který vás zavede do světa časových hádanek. Ověřte si, zda hodinám opravdu rozumíte.

Čeká vás obrázek, na němž uvidíte v řadě čtyři nástěnné hodiny, které ukazují určitou hodinu. Poslední místo obsadil otazník. V dolní části pak najdete čtyři možnosti. Jedna z nich musí nahradit místo otazníku. Úkol je tedy naprosto jednoduchý - zjistit, která hodina bude následovat. Obrázek si prohlédněte opravdu pečlivě, protože někdy může jediný detail zničit celou snahu o splnění výzvy. My však věříme, že si s tímto úkolem hravě poradíte.

Které hodiny doplní řadu?

Které hodiny doplní řadu?
Které hodiny doplní řadu? | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Podařilo se vám vyřešit tuto zapeklitou hádanku? Nakonec to nebylo tak těžké, že? Pokud jste si s úkolem poradili, pak vám patří upřímná gratulace! Vaše myšlení a trpělivost vás dovedly k úspěchu. Pokud se vám však nepovedlo přijít na to, jaký čas doplní řadu, nezoufejte. Každý je občas unavený a nedokáže uvažovat tak, jak by měl. Uvidíte, že příště si určitě poradíte.

Nyní se podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný čas se skrývá pod písmenem C.
Správný čas se skrývá pod písmenem C. | Zdroj: aekikuis / Shutterstock

Pokud se vám dnešní úkol líbil, sdílejte tento test mezi svými přáteli a rodinou a pozorujte, jak si s ním poradí oni. Pravidelný trénink paměti je pro náš mozek velice důležitý. Může v budoucnu ovlivnit spoustu psychických problémů. Proto si projděte náš web, na kterém najdete nespočet dalších logických hádanek a kvízů.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text