Záhada s kruhy a půlkruhy: Doplňte v tabulce prázdné místo do 10 vteřin

Záhada s kruhy a půlkruhy: Doplňte v tabulce prázdné místo do 10 vteřin Foto: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku vás čeká kruhová výzva, která otestuje vaše logické myšlení a vaši reakci. Budete totiž hledat správný tvar v časovém limitu. Pokračujte pouze, pokud si troufáte.

Abyste zvládli tento IQ test, bude třeba si důkladně prohlédnout všechny kruhy a půlkruhy na obrázku. Všechny mezi sebou určitou spojitost, kterou musíte rozklíčovat. Pouze díky tomu dokážete vyřešit dnešní výzvu. Na první pohled to může vypadat složitě, ale hledejte v tom pouze jednoduchost. Věříme, že na řešení přijdete během chvilky a celou výzvu tak zvládnete do deseti vteřin. Držíme pěsti.

Odhalte skrytý tvar

Odhalte skrytý tvar.
Odhalte skrytý tvar. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Jak se vám zadařilo? Povedlo se vám rozluštit záhadu tohoto IQ testu? Pokud ano, a správně jste doplnili poslední místo v tabulce, pak si zasloužíte gratulaci! A jestli jste to stihli do deseti vteřin, pak na sebe můžete být pyšní. Jen málokdo dokáže pracovat pod časovým tlakem tak produktivně, jako vy. Nicméně pokud se vám dnes nedařilo, nezoufejte. Každý pokus se počítá. Uvidíte, že příště si zajisté polepšíte.

Na obrázku níže si ověřte správný výsledek.

Správný výsledek

Správný tvar se skrývá pod písmenem A.
Správný tvar se skrývá pod písmenem A. | Zdroj: Lyudmyla Kharlamova / Shutterstock

Sdílejte tento úžasný IQ test s vašimi přáteli a rodinou. Podobné výzvy mají pozitivní vliv na kognitivní funkce a mohou přispět k lepšímu zdraví vašeho mozku. Trénink logiky a paměti je důležitý nejen pro zvládání těchto úkolů, ale také pro dlouhodobou podporu vašeho intelektu. Nezapomeňte si zkusit i další kvízy a rébusy na našem webu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text