Nedokončený obrazec čeká, až mu doplníte chybějící části. Zvládnete to do 15 vteřin?

Nedokončený obrazec čeká, až mu doplníte chybějící části. Zvládnete to do 15 vteřin? Foto: Emir Kaan / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Každý z nás je zvědavý, jaký je jeho intelektuální potenciál. V dnešním článku se zaměříme na fascinující IQ test, který vás postaví před nelehký úkol. Připravte se na zábavnou a náročnou výzvu, která otestuje vaši logiku a představivost.

Čeká vás obrázek, na kterém uvidíte obrazec, kterému chybí určité části. V nabídce máte na výběr čtyři možnosti. Z nich je potřeba vybrat jednu, která bude přesně sedět do chybějících částí obrazce. Abyste správně vyřešili tento úkol, musíte pečlivě prozkoumat celý obrazec. Zamyslete se nad tím, jak spolu jednotlivé tvary souvisí. Pokud máte odvahu, zkuste si nastavit časomíru a zvládněte tento úkol do 15 vteřin.

Vyberte chybějící části

Vyberte chybějící části
Vyberte chybějící části. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Jak se vám dnes dařilo? Přišli jste na tenhle záludný rébus? Pokud ano, a dokázali jste správně přiřadit chybějící části, zasloužíte si velkou gratulaci! A pokud jste to stihli do 15 vteřin, můžete na sebe být hrdí. Opravdu famózní výkon. Zorientovat se v celém úkolu zabere nějakou chvilku a proto je pochopitelné, že se to každému nepovede. Pokud jste tedy zcela úspěšní nebyli, nesmutněte. Důležité je, že jste to zkusili.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správný výsledek je pod písmenem B.
Správný výsledek je pod písmenem B. | Zdroj: Emir Kaan / Shutterstock

Sdílejte tento IQ test také s vašimi přáteli a rodinou. Podobné úkoly mají pozitivní vliv na podporu kognitivních funkcí a oddalují stárnutí mozku. A nejen to. Pobídka k účasti na podobných kvízech podporuje také soutěživost a zábavu. Prozkoumejte náš web pečlivě. Můžete tam najít skvělé logické hádanky, vizuální výzvy a různorodé kvízy.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text