Květinový IQ test: Doplňte do tabulky správný květ

Květinový IQ test: Doplňte do tabulky správný květ Foto: Natalia Dobrulya / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vítejte v článku, kde vás čeká další vzrušující intelektuální výzva. Ta se zaměřuje na IQ test, ve kterém budete muset rozpoznat, která květina doplní prázdné místo v tabulce. Připravte se na úkol, který spojuje logické myšlení a pozornost k detailům.

Trénování kognitivních funkcí je velice důležité. Proto vám na našem webu pravidelně přinášíme různé možnosti tohoto tréninku. Dnes vás čeká typický IQ test, kde máte doplnit chybějící část v tabulce. V tomto článku se konkrétně jedná o květinu. V tabulce jich můžeme vidět 8, ale jedno místo je volné. Dokážete vybrat z nabídky chybějící květ? Není to zase tak složité. Buďte trpělivý, protože trpělivost přináší růže.

Doplňte prázné místo v tabulce

Doplňte prázdné místo v tabulce.
Doplňte prázdné místo v tabulce. | Zdroj: Natalia Dobrulya / Shutterstock

Tak jak se vám zadařilo? Odhalili jste tajemné propojení v dnešním testu a přišli tak na správný výsledek? Pokud ano, srdečně vám gratulujeme! Vaše vizuální schopnosti jsou v dobré kondici. A jestli doteď váháte, v čem je vlastně zakopaný pes, nezoufejte. Logické testy vyžadují naprostý klid a soustředění. Uvidíte, že příště budete úspěšnější.

Na obrázku níže si ověřte svůj výsledek.

Správné řešení

Chybějící květina se skrývá pod písmenem B.
Chybějící květina se skrývá pod písmenem B. | Zdroj: Natalia Dobrulya / Shutterstock

Pokud se vám tento IQ test líbil, podělte se o něj i se svými blízkými. Podobné úkoly totiž pomáhají udržovat vaši paměť, soustředění a logické myšlení v dobré kondici. Neměli by jste na tento druh procvičování zanevřít. Proto si projděte naše webové stránky a najděte si takový druh procvičování, který vám sedne.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text