Úkol pro nadané hledače rozdílů: Najdete je všechny?

Úkol pro nadané hledače rozdílů: Najdete je všechny? Foto: K147 / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Dnes se připravte na úkol, který vás nejen pobaví, ale i intelektuálně prověří. Na chvíli se stanete správným detektivem a pokusíte se odhalit všechny odlišnosti, které se na obrázku nacházejí.

Vaším úkolem bude najít deset rozdílů mezi dvěma obrázky s beranem a mladým chlapcem. Nejedná se o nic těžkého. Jelikož se jedná o hru, kterou mají v oblibě také děti, její náročnost není přemrštěná. Dejte si na čas a uvidíte, jak se vám začnou odlišnosti objevovat přímo před očima. Hledání rozdílů je aktivita, která vyžaduje především skvělou pozornost. Nenechte se tedy rušit okolím a pojďte do toho.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: K147 / Shutterstock

Jak jste si vedli? Byli jste úspěšní? Pokud ano, pak si zasloužíte velkou gratulaci za svou pozornost. Jestli se vám nepodařilo najít všechny odlišnosti, nezoufejte. Hledání rozdílů vyžaduje trpělivost a preciznost. A někdy zkrátka není mozek v plné síle. Nicméně výzva sama o sobě má pozitivní dopad na váš mozek a kognitivní schopnosti, takže i tak jste na dobré cestě ke zkvalitnění svého intelektu.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: K147 / Shutterstock

Rozšiřte tuto výzvu mezi své přátele a rodinu. Nejenže to přinese zábavu a soutěžní atmosféru, ale také posílí jejich soustředění a logické myšlení. Zároveň se jedná o skvělou prevenci před některými duševními nemocemi. Nebojte se proto podívat na náš web a najděte si aktivitu, která vás bude bavit.

Zdroj článku:
Autorský text