Výletní plavba se zvířátky: Najděte na obrázku osm rozdílů do 35 vteřin

Výletní plavba se zvířátky: Najděte na obrázku osm rozdílů do 35 vteřin Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V tomto článku se podíváme na další trénink kognitivních funkcí, tentokrát ve formě hledání rozdílů. Čeká na vás obrázek, který vás zavede na moře, které ale skrývá osm odlišností. Najdete je všechny?

Dnešní úkol je pro vás skutečnou výzvou. Zapojte vaši mysl a oči a odhalte na obrázku všechny odlišnosti. Buďte opravdu pečliví, protože některé rozdíly se mohou skrývat v těch nejmenších detailech. Řešení této úlohy vám ukáže, jak vynikáte ve vizuálním vnímání a logickém uvažování. Zároveň si ověříte, jak rychle dokážete podobné úkoly vypracovat. Ti nejlepší totiž dnešní výzvu zvládnou do 35 vteřin. Zkuste to také.

Najdi 8 rozdílů

Najdi 8 rozdílů.
Najdi 8 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jak se vám dnes dařilo? Pokud jste odhalili všechny skryté rozdíly, gratulujeme vám! A jestli jste to stihli v časovém limitu, smekáme klobouk. Je vidět, že vám dnešní úkol nedělal žádný problém. Skvělá práce! Pokud jste ale nenašli všechny odlišnosti a stále tápete, nic se neděje. Důležité je, že jste si to zkusili. Není to jen o talentu, ale i o zkušenosti a tréninku, takže vás chválíme za vaše úsilí a důkladnost.

Níže se můžete podívat na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Pokud se vám dnešní výzva líbila, nezapomeňte se o ni podělit se svými blízkými. Přesvědčte se, jestli i oni dokáží najít všechny odlišnosti v tak krátkém čase. Navíc tím dopomůžete k posílení jejich kognitivních schopností. A kdo ví, třeba to vás i vaše blízké zabaví natolik, že začnete trénovat společně. A nezapomeňte se podívat na naše stránky. Najdete zde nespočet dalších logických hádanek a úkolů.

Zdroj článku:
Autorský text