Prasečí jízda: Zapněte své mozkové závity a odhalte 10 skrytých detailů

Prasečí jízda: Zapněte své mozkové závity a odhalte 10 skrytých detailů Foto: Leh / Shutterstock
Publikováno:
2 min

V dnešním článku se zaměříme na úžasný trénink pro váš mozek – hledání rozdílů. Jedná se o velice oblíbenou aktivitu, a proto ji na našem webu můžete vidět často. Můžete vyzkoušet, jak si s tímto úkolem poradíte vy.

Před vámi uvidíte obrázek se třemi prasátky a vlkem. Tentokrát je vlk s prasátky kamarád, takže není potřeba záchranná mise. Vaším úkolem bude najít deset malých odlišností, které obrázky skrývají. Musíte být opravdu pozorní, protože někdy jsou detaily takřka nepoznatelné. Nejprve si projděte obrázek celý a z dálky a potom hledejte postupně. Vyžaduje to trpělivost, ale věřte, že nakonec budete úspěšní.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů.
Najdi 10 rozdílů | Zdroj: Leh / Shutterstock

Jak jste si vedli v dnešní hře? Podařilo se vám najít všechny odlišnosti? Pokud ano, gratulujeme vám! Jste bystří a máte oči jako ostříš. Pokud jste nenašli všechny rozdíly, nemusíte být zklamaní. Někdy je i mozek unavený a potřebuje odpočinek. Každý pokus je prospěšný, protože trénink nás vede ke zlepšení. Ať už jste objevili všechny odlišnosti nebo ne, důležité je, že jste posílili svůj mozek.

Nyní se můžete podívat, kde se všechny odlišnosti skrývají.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Leh / Shutterstock

Doufáme, že jste si tento trénink užili a našli v něm potřebnou dávku zábavy. Hledání rozdílů na obrázcích je skvělou aktivitou pro posilování vašich kognitivních dovedností. Abychom mohli pomoci i ostatním, sdílejte tento článek s vašimi blízkými. Ať už jde o přátele, rodinu nebo kolegy, každý si může takovou hru zahrát. Zvládne to pravdu kdokoliv. Podívejte se i na náš web, na kterém najdete i jiné aktivity, jako jsou například IQ testy či různé kvízy.

Zdroj článku:
Autorský text