(Ne)náročná pozorovací výzva, kterou zvládne jen 20 % populace do 40 vteřin

(Ne)náročná pozorovací výzva, kterou zvládne jen 20 % populace do 40 vteřin Foto: nesrin celik / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Hledání rozdílů je skvělým cvičením pro váš mozek, posiluje vaši paměť, koncentraci a vnímavost. Dnes vám jedno takové přinášíme. Dokážete se zařadit mezi 20 % lidí, kteří zvládli najít deset rozdílů do 40 vteřin?

Zapomeňte na nudné tréninky kognitivních funkcí. Dnes vám představíme zábavný způsob, jak osvěžit svůj mozek. Hledání rozdílů na obrázcích je jako skládanka, kde musíte najít chybějící dílky. Avšak tady je zábava v tom, že se dílky skrývají před vašimi zraky. V celku se jedná o jednoduché cvičení. Ale jen málokdo si s tímto úkolem poradí v časovém limitu. Pokud si troufáte, nastavte si časomíru a ověřte si, zda se mezi tu hrstku lidí také zařadíte.

Najdi 10 rozdílů

Najdi 10 rozdílů do 40 vteřin.
Najdi 10 rozdílů do 40 vteřin | Zdroj: nesrin celik / Shutterstock

Dařilo se vám v dnešní výzvě? Pokud ano, a našli jste všechny rozdíly, gratulujeme vám! A jestli se vám to podařilo do 40 vteřin, smekáme klobouk. Skvělá práce! Pokud jste některé rozdíly minuli, nezoufejte. Hledání je výzvou pro každého a každý pokus vás posouvá vpřed. Trénink je cesta k pokroku, takže to nevzdávejte a zkoušejte tyhle testy i nadále.

Níže se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Autor / Shutterstock

Doufáme, že jste si užili hledání rozdílů a že jste si ujasnili, jaké schopnosti můžete dále rozvíjet. Mentální trénink má mnoho benefitů pro váš každodenní život, a proto zkuste trénovat pravidelně. Sdílejte tuto hru s vašimi blízkými, aby si mohli i oni ověřit své schopnosti. Také se nezapomeňte podívat na náš web. Najdete zde spoustu dalších úkolů na procvičení pozornosti.

Zdroj článku:
Autorský text