Nastartujte své ostré oči a najděte na obrázku všech osm rozdílů

Nastartujte své ostré oči a najděte na obrázku všech osm rozdílů Foto: Gabi Wolf / Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vítejte ve světe logických hádanek a tajemných úkolů. Dnes vás čeká aktivita, která je oblíbená u dětí, dospělých i seniorů. A ano, je to hledání rozdílů. Procvičte své oči a mozek s dnešní výzvou.

Dnešním úkolem bude najít osm rozdílů mezi obrázky s dinosaury. Přijde vám to jednoduché? Neberte to jako samozřejmost. Někdy mohou být porovnávací obrázky velice detailní a častokrát se stane, že vám chybí poslední detail a vy jej nemůžete najít. Pozitivní ale je, že dnešní výzva není na čas. Můžete si tak lámat hlavu, jak dlouho budete potřebovat. Na konci článku se pak podívejte na správné řešení se všemi vyznačenými odlišnostmi.

Najdi 8 rozdílů

Najděte všech 8 rozdílů.
Najděte všech 8 rozdílů | Zdroj: Gabi Wolf / Shutterstock

Jak jste si v testu vedli? Byli jste úspěšní v odhalování, nebo jste na některé z nich vůbec nepřišli? Pokud se vám poštěstilo a našli jste všech osm rozdílů, gratulujeme vám! Váš zrak a pozornost jsou na skvělé úrovni. Pokud patříte mezi ty, kterým nějaký detail unikl, nezoufejte. Každý někdy nemá svůj den, a proto mu ani oči neslouží tak, jak by měly. Občas stačí být pouze unavený a úspěch je v nedohlednu. Důležité je, že jste si to zkusili.

Nyní se podívejte na správné řešení.

Správné řešení

Správné řešení se všemi rozdíly.
Správné řešení se všemi rozdíly | Zdroj: Gabi Wolf / Shutterstock

Věříme, že se vám dnešní výzva líbila. Zkuste se o ni podělit i se svými blízkými a otestujte, jak jsou na tom s odlišováním oni. Hledání rozdílů, řešení IQ testů a podobných úkolů má výborný vliv na mentální schopnosti a posiluje vaši paměť a soustředění. Nezapomeňte se tedy podívat i na náš web. Najdete zde spoustu dalších podobných hádanek a testů.

Zdroj článku:
Autorský text