Elektro výzva pro všechny: Odhalte skryté číslo

Elektro výzva pro všechny: Odhalte skryté číslo Foto: Shutterstock
Publikováno:
2 min

Vstupte do světa matematických IQ testů. Zajímá vás, jak dobře dokážete logicky uvažovat a zda zvládnete přijít na číslo, které skrývá otazník? Pak jste tu správně.

Tento matematický IQ test vyžaduje vaši pozornost a logické myšlení. Vaším úkolem bude vypočítat skryté číslo. Každé číslo v obrázku má svou roli a tvoří matematickou posloupnost. Někdy je potřeba se zadívat opravdu důkladně, protože občas můžete přehlédnout i drobný detail a celá snaha přijde vniveč.

Odhalte skryté číslo

Odhalte číslo skryté za otazníkem.
Odhalte číslo skryté za otazníkem | Zdroj: Shutterstock

Podařilo se vám vyřešit dnešní hádanku? Pro někoho to mohl být náročný úkol, takže pokud jste nebyli úspěšní, nezoufejte. Matematické IQ testy jsou výzvou pro naše myšlení a vyžadují trpělivost a pozornost. Každý někdy nemá svůj den. Pokud jste ale skryté číslo odhalili, zasloužíte gratulaci. Byli jste pozorní a nenechali se zmást.

Pro kontrolu se nyní podívejte na správný výsledek.

Správný výsledek

Správný výsledek je číslo 130.
Správný výsledek je číslo 130 | Zdroj: Shutterstock

Jestli jste dnes uspěli či nikoliv, není důležité. Rozhodně ale tento článek sdílejte mezi své kamarády a rodinu. Můžete tak zkusit otestovat jejich logické uvažování a kdo ví, třeba budete přikvapeni jejich výkonem. Tak či tak je důležité mozek trénovat. Proto si zkuste i další IQ testy a kvízy na našem webu.

Nezdá se vám náš výsledek správný? Napište nám na [email protected].

Zdroj článku:
Autorský text